Forenkle posten III: Ytrebygda

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 15 Nov 2006@21:13

forl3_1.jpgNok en gang står forenkling og forlenging av posten på programmet på den o-tekniske treningen. Denne gangen tar vi enda et steg: nå vil det ikke være markert på kartet hvor det er naturlig å forenkle/forlenge, men løypen vil være lagt slik at det er naturlig å forenkle/forlenge, og etterarbeidet blir ekstra viktig. Etter treningen kan du så få se “fasiten” hos Stian (og forhåpentligvis også her på nettet). Fremmøte er på Ytrebygda skole klokken 1400, og kartet som benyttes er Ytrebygda-kartet (det samme flotte terrenget som ble brukt til KM stafett). Det er valgfritt om man vil ha svartlagt deler av strekket eller ikke (og uansett blir det langt mindre svartlegging enn på Kismul).

Arrangør er Stian Solheim, og løypen jeg fikk tilsendt til gjennomsyn i går tyder på at dette blir et fint og lærerikt opplegg. For de som syns det var tungt sist: Denne gangen blir det mye flatere!

Dersom du ikke leste gjennom opplegget foran de to forrige treningene – så gjør det nå. Denne gangen er det variant C:

Treningen forrige lørdag
Kart og en liten omtale fra treningen forrige lørdag finner du her. Dette kan være nyttig å lese gjennom for dem som skal på trening på Ytrebygda også.

Treningene er åpne for alle
… også for Bedriftsløpere som aldri har trent orientering før. Man kan løpe eller gå – det viktigste er å ta seg tid til å se skikkelig på kartet. Man starter hver for seg, og kan bevege seg rundt opplegget i sitt eget tempo.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.