Førjuls o-teknikk: Oppdeling av strekket + sikre punkter

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 14 Dec 2006@11:55

oppdeling_1.jpgDen 16. desember – 8 dager før julaften – er det klart for årets siste o-tekniske trening. Denne gangen er opplegget “Oppdeling av strekket – sikre punkter”. Fremmøte tidspunktet er som vanlig klokken 1400 – og denne gangen er stedet Kanadaskogen med fremmøte ved Spelhaugen i Fyllingsdalen (Oppdatert 14/12: helt innerst – ikke ute ved Auto 23).

Hovedpoenget med treningen er å lære seg opp til å dele opp (og dermed også forenkle) lengre og middels lange strekk ved å definere fra ett til 3-4 sikre punkter på strekket. For ytterligere detaljer om opplegget, følg linken nedenfor.

Deltaljer:

Oppdatering: I e-posten som ble sendt ut står det feil dato under påmeldingen (9/12), men påmeldingen blir allikevel registrert riktig!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.