Fasit trafikklys 25/11

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 29 Nov 2006@23:00

Det finnes egentlig ingen fasit for trafikklys-orienteringen forrige lørdag, fordi det er veldig individuelt hva som er grønne, oransje og røde soner. Her følger uansett arrangør Sigurd sin “fasit” for forrige lørdags trafikklysorientering fra Lysekloster, og noen kommentarer fra undertegnede på første del av løypen. Takk til Sigurd, og de 38 fremmøte på treningen. Til dere 28 som ikke hadde meldt deres ankomst på forhånd: Fint om dere gir beskjed neste gang, så dere er sikker på å få kart!

S-1

Jeg hadde “mentalt” lagt inn en rød sone ut fra start (det gjør jeg vanligvis, siden dette er et sted det er lett for å bomme) og det var nok riktig, siden jeg faktisk fikk meg en liten bom på begynnelsen der hvor Sigurd har tegnet oransje.

1-2

Her vil jeg også hatt en mørkere farge ut av postene – det er ofte lett for å få en feil vinkel ut av posten.

2-3

Legg merke til at Sigurd viser to forskjellige veivalg her, med forskjellig trafikklysfarge på de to alternativene. Løpere som er litt usikre på orienteringen bør velge det mest grønne alternativet.

4-5

Her syns jeg det er viktig at stykket på stien før man skal ta av er minst oransje. Her er det legg å gjøre feil hvis man ikke vet nøyaktig hvor man er når man tar av fra stien.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.