Resultater O-teknisk test 29/11 – Stendafjellet

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 29 nov 2008@22:44


Nedenfor finner du resultatene fra dagens O-tekniske test på Stendafjellet. – Jeg ser at løypen burde vært betydelig kortere, alle med ‘-‘ på listen løp ikke andrerunden, det var altså alfor få som fikk løpt begge rundene, forteller arrangøren fra Fana.

Analyse

Bare 8 løpere fikk løpt samme løype 2 ganger. Blant disse viste det seg at jentene har mye å hente på å forbedre o-teknikken (20-30% forbedring) – mens guttene stort sett lå rundt 10-12% forbedring på andre runde. Det er mange ulike grunner til at man forbedrer seg andre gang i forhold til første gang. Her er noen mulige årsaker:

  • hvordan man klarer å lese kartet i fart
  • hvor fort man oppfatter terrenget i forhold til kartet
  • måten man klarer/tørr å løpe gjennom terrenget når det er ukjent i forhold til når det er kjent
  • direkte bom

For å få mest mulig ut av treningen, er det viktig at den enkelte tenker gjennom hvorfor det gikk mye raskere andre gangen enn første gangen (for dem som kom seg gjennom to ganger) – og skriver det ned på kartet til treningen (legg gjerne inn en kommentar nedenfor også).

Resultater – løpere med to runder

Resultater – alle løpere

Det var flere som tok egne kuttinger her og der som ble i kategorien «egendefinert»
. Ellers er «kort» den vanlige løypen, minus sløyfen på «toppen». Dessverre var det også mange som ikke registrerte seg med tid, så det er alle RUN

always or little blue pill Erectile Dysfunction.

.