O-teknisk test 11/10: Analyse

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 11 Nov 2007@20:43

oteknisktest20071110.jpg

oteknisktest20071110_t_s.jpg

Ovenfor ser du resultatene fra den o-tekniske testen i form av hvor mye hver løper forbedret seg. De som står langt oppe på listen kan smile bredt – for for dem kan en vinter med god o-teknisk trening føre til store byks oppover resultatlistene neste år! Står du lenger nede på listen er du sterk o-teknisk, eller klarte rett og slett ikke å kjøre på andre gangen.

Disse resultatene kan man ikke stole blindt på – man må inn og trekke fra de større bommene for å få et mer realistisk bilde å jobbe utifra – gjerne ved hjelp av Splitsbrowser. Velg da “Graph percent behind”, og “Compare with any runner” og velg første gjennomløping for løperen du vil analysere. I venstre kolonne velger du så første og andre gjennomløping for denne løperen, og du får opp en graf der du ser forbedring for hvert strekk. Her er et eksempel på analyse for en av løperne:

oteknisktest20071110_eks_s.jpg

Nedenfor finner du resultater/strekktider/splitsbrowser for de som løp med brikke:

  • Evaluering av treningen 10/11 (O-teknisk test, Åstveit):
  • Evaluering av treningen 3/11 (Kurveorientering, Ytrebygda):


No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.