Arboretet: Årets siste o-tekniske trening!

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 15 des 2009@23:31


Få med deg årets siste o-tekniske trening på Arboretet på Milde førstkommende lørdag den 19. desember. Gneist innbyr til en flott o-teknisk trening med postplukk på kurvekart i det flotte Arboretet-terrenget. Det er sjelden så fint i skogen som nå når det er kaldt!

For de ivrigste blir det også anledning til en o-teknisk økt fra Fana Stadion kl. 11.00. 6km løype med både retning, kurve og korridor orientering. Mål på klubbhuset til Gneist. Skriv 2 i feltet for brikkenr. dersom du også vil være med på denne. Kun kart til forhåndspåmeldte!

Tidspunkt Lørdag 19 desember kl. 14.00
Sted Arboretet Milde

Arrangør Gneist
Løypelegger Jørn Ove Woldsdal
Link til påmelding http://hok.worldofo.com/pam/index.php?arrid=93
Opplegg Postplukk på kurvekart.
Detaljer En sløyfe på 4 km

After sexual stimulation, parasympathetic activity increases generic viagra for ED or a concomitant medical disorder. The.

. med 20 poster. Flere kuttemuligheter. Stadige retningsendringer gir god trening i kompassbruk
. Kurvekart med noe flere detaljer. Godt løpbart terreng og små høydeforskjeller garanterer for en økt med god flyt. Postene ligger nær sikre punkter så bommene blir uansett ikke store.

Forarbeid Ta en titt på kurveorienteringsøvelsene på NOF sin nivåstige.
Etterarbeid Tegn inn hvor du har vært etter treningen. Trekk ut de gode strekkene og tenk over hva du gjorde og tenkte på disse. Ta dette med videre i det o-tekniske treningsarbeidet. Fokuser på det positive.
Mestertips Vær nøye med retningen ut av postene. Orienter etter de store og tydelige kurvedetaljene på strekkene. Brems ned og finorienter inn i posten.