To kretslagssamlinger: Voss og Samnanger

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 17 Apr 2008@11:07

Leder for kretslaget, Jørn Woldsdal, inviterer til to kretslagssamlinger de neste ukene. Den første er en åpen dagssamling i Samnanger lørdag den 26. april (om en og en halv uke). Den neste er en helgesamling på Voss helgen etter (2.-4. mai). Treningene på samlingen i Samnanger vil være åpne for alle.

Påmeldingsfrist: Torsdag 24. april – helst klubbvis til Jørn Woldsdal.

Meldingen fra Jørn er: - I arbeidet med å skape et godt lagmiljø er det viktig at flest mulig stiller på samlingene. Som trening for NM er det også svært nyttig. Alle kretslagsinteresserte bør altså møte på begge samlingene – og iallefall på samlingen på Voss!

Innbydelser

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.