Vinterens terminliste klar!

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 29 Oct 2007@0:31

kurve_s.jpgBedre treningstilbud har vi nok aldri hatt her i Bergensregionen vinterstid! Som i fjor blir det o-teknisk trening hver lørdag (vi starter opp med kurveorientering – se illustrasjon til høyre) – med oppstart kommende lørdag den 3. november. I år blir dette et samarbeid mellom 4 klubber – Fana, Varegg, Gneist og Viking – for å sikre at opplegget blir enda bedre. Treningene er som vanlig åpne for alle andre klubber også.

Natt-o-treninger på onsdager

I tillegg blir det natt-o-treninger på kart hver onsdag etter jul (+ en før jul) – som vil rullere mellom tre forskjellige steder. Disse treningene er et samarbeid mellom Fana og Varegg, men vil også de være åpne for alle andre interesserte.

Bergens svar på Jukola

En ekstra bonus i vinter blir Natt-stafetten lørdag 1. mars – en 4 etappers natt-stafett med innendørs samlingsplass og stor prestisje. Dette blir Bergens egen Jukola! Her må vi klare å få minst 15-20 lag til å stille til start!? Mere informasjon om denne kommer snart!

Hva skal nattstafetten hete? Skriv ditt navneforslag nedenfor!

Gate-O-cup

På toppen av det hele blir det gate-o-cup annenhver tirsdag etter jul – og treningssamling får både 14-16 åringene og for junior/senior/andre interesserte helgen 1.-3. februar på Lønningen.

Terminlisten

Den o-tekniske treningen ser du nedenfor – resten av terminlisten finner du her.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.