Flott trening lørdag – poster ute til neste helg

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 07 Jan 2007@17:14

De fremmøtte på årets første o-tekniske treningshelg ble møtt av to førsteklasses o-tekniske opplegg – og for dere som ikke fikk anledning til å ta dere en tur:

  • Postene lørdag er ute frem til neste helg (ta kontakt med Kirsti Lysaker – 911 18 935 – for å få vite akkurat når postene blir tatt inn). “Kjempeflott trenig”, “Veldig lærerikt” og “Veldig artig” var skussmålene etter kompasstreningen. Terrengvalget var veldig bra – man kunne virkelig trene kompassløping på denne løypen. Se løypen nedenfor (ikke skriv ut løypen – tegn av på eget kart!).
  • Hele søndagens løype (se løypen her) er merket med merkebånd – som iallefall blir liggende ute til ut neste helg. Denne “Jon Tvedt”-løypen er den beste løypen jeg har løpt på Stendafjellet iallefall – krevende o-teknisk hele veien.

Rundt 30 deltagere lørdag og 15 deltagere i pøsregnet søndag må sies å være bra deltagelse.


0_tekn20070106.jpg

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.