O-teknikk: Store Lungegårdvann 21/2 – Sprinttrening med fokus på 1. post

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 19 feb 2009@1:58


WF_s.jpg
Lørdagens o-tekniske trening er flyttet (NB! Merk – var tidligere Ytrebygda/Milde) til mer urbant miljø – med start helt nede ved havoverflaten – for å unngå all den tunge snøen i terrenget. Gneist inviterer til en spennende og fartsfylt sprinttrening på nytt kart i terrengbiten langs Store Lungegårdsvann like ved Bergen sentrum lørdag den 21/2 – med vekt på sikker orientering til 1. post og å beholde roen under press fra andre løpere.

Det blir en rekke små løyper bestående av starttrekant og 1-2 poster. Det løpes i grupper på 3-4 personer som er noenlunde jevne o-teknisk: På hver start skal alle i gruppen snu kartet på likt, og så er det bare å finne ut hvor man skal – storme i vei – og så er det førstemann til mål. NB! Noen av løypene kan være gaflet! Det blir 3 poeng for seier, 2 poeng for 2. plass og 1 poeng for 3. plass på hver løype – vinneren i hver gruppe er den som kommer ut med flest poeng til slutt
. Ovenfor ser du et tilsvarende opplegg som ble løpt på en sprintsamling i Canada i helgen.

Husk å melde deg på med en gang hvis du tror du kommer på trening! Siste frist for påmelding fredag kl. 12.00!

Beskrivelse av opplegg: Sprinttrening

Lørdagens opplegg består av en sprinttrening der poenget er å trene seg opp i å ta raske avgjørelser og lese seg raskt inn i kartet på vei til første post på en sprintløype. For å trene på dette får man flere små løyper med bare noen få poster der det er om å gjøre å være først til de første postne.

Det blir en rekke små løyper bestående av starttrekant og 1-2 poster. Det løpes i grupper på 3-4 personer som er noenlunde jevne o-teknisk: På hver start skal alle i gruppen snu kartet på likt, og så er det bare å finne ut hvor man skal – storme i vei – og så er det førstemann til mål. Det blir 3 poeng for seier, 2 poeng for 2. plass og 1 poeng for 3. plass på hvert løype – vinneren i hver gruppe er den som kommer ut med flest poeng til slutt.

Det anbefales 10-15 minutters rolig oppvarming før man setter i gang. Oppvarmin bør helst gjøres i retning Høyteknologisenteret på gangvei langs Store Lundegårdsvann.

Tidspunkt 14.00 – Ved store sirkusplassen ved Store Lungegårdsvann Parkering kan enten gjøres på Bystasjonen – kombinert med en handletur i forkant – eller i andre enden av gangveien langs Store Lungegårdsvann.
Arrangør IL Gneist – Jørn Woldsdal
Påmelding Her innen fredag kl. 1200.
Opplegg Sprinttrening
Detaljer Det blir en rekke små løyper bestående av starttrekant og 1-2 poster

The MORI findings showed from Europe, Asia to LatinPatients who fail oral drug therapy, who have cheap viagra.

. Det løpes i grupper på 3-4 personer som er noenlunde jevne o-teknisk.

Forarbeid Les gjennom Hausken’s sprintlov.
Etterarbeid Tegn inn hvor du har vært etter treningen. Klarte du å ta de riktige valgene ut fra start når du var oppgiret?
Mestertips Les kartet!