O-teknikk: Kurveorientering på Smøråsen på lørdag

O-teknisk trening - skrevet av Jan Kocbach, 03 des 2009@1:21


Førstkommende lørdag den 5. desember fortsetter vi med den viktige o-tekniske basisen. Igjen er det klart for kurveorientering på brunt kart. Treningen går på Smøråsen fra parkeringsplassen på Nøttveit der vi hadde en veldig flott økt i fjor vinter. Arrangør er Fana og løypelegger er Jørn Woldsdal.

Det er to forskjellige varianter av kartet: Kart med en del detaljer tatt vekk, og kart med kun kurver

intraurethral therapy and vacuum device therapy. How long does sildenafil last? • Patient to be placed in.

. Man velger selv hvilken kart man bruker, evt. bytter kart mellom sløyfene.

Tidspunkt 14.00
Sted Parkeringsplassen på Nøttveit

Arrangør Fana
Løypelegger Jørn Ove Woldsdal
Link til påmelding http://hok.worldofo.com/pam/index.php?arrid=91
Opplegg Sløyfer på (kurve)kart – 2 sløyfer totalt 4km. 10 min. rolig jogg fra parkeringsplass til start. Start på Smøråssletten nord/øst for Bjørnevatnet
Detaljer To sløyfer fra samme startpunkt. Hver sløyfe ca. 2km. Løpere velger selv hvor mange av sløyfene de vil ta. 2 forskjellige varianter av kartet. Kart med en del detaljer tatt vekk, kart med kun kurver.

Man velger selv hvilken kart man bruker, evt. bytter kart mellom sløyfene.
Forarbeid Ta en titt på kurveorienteringsøvelsene på NOF sin nivåstige,
Etterarbeid Tegn inn hvor du har vært etter treningen. Der hvor du er usikker på hvor du har vært, markerer du det på kartet. Prøv å finne ut hvorfor du bommet
. Vanlige grunner: (1) Løp for fort. (2) Orienterte ikke kartet slik at retningen ble feil. (3) Fulgte ikke med på kartet underveis, ”tommelgrepet”
Mestertips Ta det helt med ro i starten dersom du ikke er vant til å orientere etter kurvene! Husk å orientere kartet hver gang du ser på det. Ta gjerne først det enkleste kartet, og øk vanskelighetsgraden etterhvert!