Gatecupen avsluttes på Landås

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 18 Mar 2007@22:26

landaas_s.jpg
Våren nærmer seg med stormskritt – og førstkommende tirsdag den 20. mars avsluttes gatecupen med løp på Landås. Dermed er det klart for enda et nytt område for gatecupen – som tidligere kun har beveget seg i sentrumsnære strøk. Fremmøte er ved Høgskolen i Bergen, Avdeling for lærerutdanning (Lærerskolen) på Landås, og Bjarte Eikanger er løypelegger. Start er som vanlig mellom 1800 og 1830 – og denne gangen er det håp for at de aller fleste kan klare seg uten eget lys. Langløypen er på 5 kilometer, og kortløypen på 2.5 km. Kartet som benyttes er Montana i målestokk 1:7500 – et utsnitt av Viking sitt kart “Ulriken”. Det benyttes “grovere” kart enn ved foregående løp.

Kun nettpåmelding – ingen registrering
Det blir kun nettpåmelding for dette løpet – og ingen registrering ved fremmøte! Meld deg på på internett innen klokken 1600 tirsdag 20. mars (uforpliktende – meld deg på selv om du er usikker på om du kommer). Navn og brikkenummer vil bli lastet ned om kvelden etter løpet klokken 22.00, så dersom du har løpt med en annen brikke enn den du opprinnelig hadde registrert deg med (eller hadde glemt å melde deg på) kan du ordne det også etter at du har løpt.

Meld deg på selv om du er usikker på om du skal løpe, slik at vi får laget nok kart!

Gatecupen: Hva og hvor?
Gatecupen er en cup med gate-o-løp i perioden januar-mars – løypelengden vil variere fra typiske sprintløyper til noe lengre løyper. Man kan klare seg med lyset fra lyktestolper og karthusk, men en liten diodelykt vil nok lønne seg for å kunne ha jevn kartlesning. Fremmøte for de fire første løpene er ved Badstuen til Varegg i Sandviken. Det femte løpet går på Flaktveit, og det siste løpet på Landås.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.