Gatecup 2007: Nytt løp fra Badstuen tirsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 21 Jan 2007@23:30

0festningen_utsnitt.jpgOver 70 løpere stilte på det første løpet i gatecupen for to uker siden. Førstkommende tirsdag den 23. januar er det klart for årets andre løp i Gatecupen. Stedet er igjen Badstuen til Varegg i Sandviken.
Her finner du bilder fra det første løpet og ungdomsreporteren i Varegg sin rapport.

Gatecupen: Hva og hvor?
Gatecupen er en cup med gate-o-løp i perioden januar-mars – løypelengden vil variere fra typiske sprintløyper til noe lengre løyper. Man kan klare seg med lyset fra lyktestolper og karthusk, men en liten diodelykt vil nok lønne seg for å kunne ha jevn kartlesning. Fremmøte for de fire første løpene er ved Badstuen til Varegg i Sandviken (se Badstuens beliggenhet på kart her) – for de to siste løpene vil fremmøtested bli offentliggjort senere. Start er mellom 1800 og 1830.

Forhåndspåmelding
For gatecupen er det nå forhåndspåmelding. Siste frist for påmelding er samme dag som løpet går klokken 12.00. Forhåndspåmeldingen er ikke obligatorisk, men alle som deltar bes allikevel om å forhåndspåmelde seg fordi dette vil forenkle arrangementet betydelig!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.