Gatecupen flytter til Flaktveit

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 02 Mar 2007@8:00

fartstrening_1.jpgNB! I følge Gular sin sladderside er fremmøte Flaktveit skole og ikke Flaktveithallen som tidligere annonsert!

Førstkommende tirsdag den 6. mars er det klart for årets femte løp i Gatecupen. Etter fire løp i Sandviken er det nå klart for et nytt spennende område for gatecupen – Flaktveit i Åsane (se kartutsnitt til høyre fra en o-teknisk trening i vinter). Fremmøte er ved Flaktveit skole,
og Helen Martinsen i Gular er løypelegger. Start er som vanlig mellom 1800 og 1830 – og mens langløypen er på 4 kilometer er kortløypen på 2 km. Løypen går i bebyggelsen på Flaktveit – et veldig spennende område for gateorientering!

Gatecupen: Hva og hvor?
Gatecupen er en cup med gate-o-løp i perioden januar-mars – løypelengden vil variere fra typiske sprintløyper til noe lengre løyper. Man kan klare seg med lyset fra lyktestolper og karthusk, men en liten diodelykt vil nok lønne seg for å kunne ha jevn kartlesning. Fremmøte for de fire første løpene er ved Badstuen til Varegg i Sandviken. Det femte løpet går på Flaktveit, og det siste løpet på Landås.

Forhåndspåmelding
For gatecupen er det nå forhåndspåmelding. Siste frist for påmelding er samme dag som løpet går klokken 12.00. Forhåndspåmeldingen er ikke obligatorisk, men alle som deltar bes allikevel om å forhåndspåmelde seg fordi dette vil forenkle arrangementet betydelig!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.