Gatecupen 2007: Start på tirsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 07 Jan 2007@17:42

0festningen_utsnitt.jpgGatecupen er i 2007 pusset opp i forhold til tidligere i år – noe som betyr flere løp, bedre arrangement og kart, forhåndspåmelding på nett som for nattcup/sprintcup, og sikkert også flere deltagere. Det blir hele 6 løp fordelt på annenhver tirsdag frem mot påske med unntak av vinterferien – med første løp tirsdag 9/1. De fire første løpene går på det nye kartet til Viking som dekker området mellom Bryggen/Torget og Badstuen (se deler av kartet i kartutsnitt til høyre). Deler av dette området har ikke vært kartlagt på en god måte tidligere – og med større kart blir det nå også bedre muligheter for veivalgsstrekk en tidligere.

Løyper
Langløypen blir på 3.0 kilometer og nybegynnerløypen på 2.5 kilometer på det første løpet i gatecupen. Løypelegger Knut Valen melder om fint kart og variert løype som går over hele kartet. I år er det 6 klasser; H, HU17, HN, D, DU17, DN fordelt på de to løypene.

Gatecupen: Hva og hvor?
Gatecupen er en cup med gate-o-løp i perioden januar-mars – løypelengden vil variere fra typiske sprintløyper til noe lengre løyper. Man kan klare seg med lyset fra lyktestolper og karthusk, men en liten diodelykt vil nok lønne seg for å kunne ha jevn kartlesning. Fremmøte for de fire første løpene er ved Badstuen til Varegg i Sandviken (se Badstuens beliggenhet på kart her) – for de to siste løpene vil fremmøtested bli offentliggjort senere. Start er mellom 1800 og 1830.

Forhåndspåmelding
For gatecupen er det nå forhåndspåmelding. Siste frist for påmelding er samme dag som løpet går klokken 12.00. Forhåndspåmeldingen er ikke obligatorisk, men alle som deltar bes allikevel om å forhåndspåmelde seg fordi dette vil forenkle arrangementet betydelig!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.