Ytrebygda Rundt søndag 11. mars

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 10 Mar 2012@13:04

Bli med på fellesstart o-løp førstkommende søndag! Gneist har i siste liten bestemt seg for å åpne “Ytrebygda Rundt” førstekommende søndag den 11. mars for hele O-Bergen: Et o-løp i det flate, fine Ytrebygda-området med fellesstart og raske løyper. Fremmøte er kl. 13.00 ved Telenorbygget i Birkelandskrysset – påmelding innen lørdag kveld klokken 22:00.

Løpet har fellesstart og jenteløypen er 4,3 km. Gutteløypen er 5,3 km. Begge løypene går i det mest lettløpte og fineste terrenget vi har og har svært lite stigning. Mye innmark og vei! Det blir en enkel gafling der postene ligger like ved siden av hverandre. Du må derfor sjekke koder! Kartene som benyttes er Ytrebygda, Lønningen og Kokstad. Kartmålestokk er 1:7500.

Fellesstarten går klokken 13:30.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.