Nattstafett flyttet til 29. mars!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 13 Feb 2008@17:16

sindresaksatherNMnatt2007_s.jpgNattstafetten “Bergensnatten” – en 4-etappers nattstafett av Tiomila/Jukola typen – som i utgangspunktet var satt opp 1. mars er flyttet til lørdag 29. mars – helgen etter påske! På den måten blir nattstafetten en skikkelig sesongåpning! Istedenfor kommer BSI inn med sin nattstafett “Team Sprint” onsdag den 27. februar på Kokstad. Mer info om denne kommer snart!

Istedenfor nattstafett blir det satt opp vanlig o-teknisk trening den 1. mars. Noen løpere fra Bergensregionen er på Spring Cup helgen 27.-29. mars, men vi tror allikevel dette er en bedre dato. Sted for nattstafetten er fortsatt ikke 100% bestemt fordi vi er avhengig av en varm innendørs samlingsplass.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.