Ytrebygda Rundt som planlagt søndag 8. februar

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 05 Feb 2009@16:12

Førstkommende søndag den 8. februar går fellesstartløpet Ytrebygda Rundt av stabelen. Løypeleggeren lover spennende løyper med makrogafling – relevant for Nord Jysk 2-dagers i Danmark. Det ca 15 cm lett snø i terrenget. I partier med høy skog er det betydelig mindre. Snøen er lett og fin å løpe i og det er bare ventet ubetydelig mer snø før søndag. Løpet går uansett føreforhold!Fremmøte på Gneist sitt klubbhus på Liland kl 11.30. Felles avmarsj til start kl 12.00. Det er da ca 10 minutter å jogge til start.

Påmelding

Påmelding gjør du fra denne siden.

Løyper

Det er 2 løyper, en på ca 5 og en ca 6,5 km. Det er meget lettløpt terreng og kjappe trasèr. Store deler av løypene går på åpne områder og alle som skal til Danmark i mars vil få en fin og relevant gjennomkjøring. Den beste forberedelsen du kan få i bergensområdet !

De 2 løypene starter samtidig. 1. mann til mål vinner uansett løype. Egen sportslig vurdering og samvittighet bestemmer løype- og klasse-valg !

De 2 løypene følger samme trasè, men den korteste løypen har en del innersvinger. I begynnelsen er det rent ”heng”. Etter hvert blir det innsalg av makrogafling. Det vil si at når du kommer til posten din henger det ikke bare 1 post, men 2 eller 3 like ved siden av hverandre. (avstand 2 – 10 meter. Du ser alle postene tydelig). I postbeskrivelsen er det ikke koder. Du må selv avgjøre hva som er din post ut i fra kart og postbeskrivelse. Det kan være like detaljer som brukes eller forskjellige. (f.eks 3 grøftemøter eller ett grøftemøte, en stein og ett søkk)

Kretslaget

Kretslaget som er på samling i helgen stiller til start. Løpet er dessuten åpent for alle som vil prøve seg. Det er garderobe på Liland som kan brukes av deltagerne.

1 Comment

Comment by Torgeir Strand

6. February 2009 @ 00:11

Har alle lik løype, eller er “gaflingane” ulike???

Sorry, the comment form is closed at this time.