Nattcup: Prestegardsskogen lokker på onsdag

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 19 Feb 2012@22:11

DSC_5671_s
Nattcupen 2011/2012 fortsetter førstkommende onsdag den 22. februar med løp i Prestegardsskogen,. Terrenget er det samme som ble benyttet på KM mellom 2011. – Til tross for noe tyngre forhold enn vanlig inviteres det til stor fart i utypisk vestlandsterreng, forteller løypelegger Espen Rognsvåg. – Dette er relevant trening for de som satser mot stafetter som Tiomila og Jukola!

Løypeleggeren forteller videre at han har forsøkt etter beste evne og utnytte de fineste delene av terrenget.

- Terrenget er delvis fri for snø, men bar før helgen preg av mildvær og snøsmelting som gjorde at det stedvis var ganske bløtt og tyngre enn vanlig.

Nå var det snøfalli helgen, er meldt mer regn mandag – så alt kan skje før onsdagens løp. Langløypen er uansett ca 5,4 km og har 15 poster, mens mellomløypen er ca 3,1 km med 10 poster. Den korteste løypen har 8 poster og er ca 3 km.

Fremmøte og parkering

Fremmøte er ved Os Travklubb sin garasje i Osmarka. Parkering er utenfor Plantasjen hagesenter, merket fra E39 i rundkjøring ved Uno-X stasjon. Ta til venstre mot Osøyro, og deretter til venstre inn til Plantasjen etter ca 100 m. Merket fra parkering langs Tøsdalsveien, 10 min gange fra parkering til samlingsplass. 1 minutt svært rolig gange fra samlingsplass til start.

Løyper:

  • A- 5.4 km
  • B- 3.1 km
  • C- 3.0 km
Påmelding og ytterligere informasjon

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.