Nattcup Xtra: Nattsprint onsdag 31/1 Tennebekk

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 07 Jan 2007@18:19

anatto2_1.JPGNytt av året: Nattcup Xtra. Dette er nattløp som ikke teller med i sammendraget i nattcupen – men kvaliteten på løypene vil være på topp som på de vanlige nattcupløpene. Merk av datoene på kalenderen med en gang:

  • Det første Nattcup Xtra løpet går av stabelen onsdag den 31/1 på Tennebekken. Konkurransetype: Nattsprint i de fineste delene av terrenget. Kun en løype – men på grunn av kort vinnertid vil denne passe for alle – også de som vanligvis løper C-løypen på nattcupen.
  • Det andre Nattcup Xtra løpet er det BSI som tar seg av i Stendskogen den 28/3. Konkurransetype: Fellesstart som avslutning på nattsesongen.

1 Comment

49

Comment by TomEE

8. January 2007 @ 16:21

Veldig gode initiativer dette med nattcup x-tra. Dette trengs. Hadde gjerne sett at det ble en fellesstart (gjerne med gaflinger) istedet for sprint den 31/1. Tror det er den beste stafett-treningen. Husker vi hadde en god del av den typen i NTHI. Men OK, moro blir det lell…

Sorry, the comment form is closed at this time.