- Det blir sprint der tempoveksling er viktig

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 22 May 2011@19:53

Førstkommende tirsdag den 24. mai fortsetter sprintcupen på Laksevåg. - Det blir sprint der tempoveksling er viktig, forteller løypelegger Niklas Profors i arrangørklubben Varegg. Arrangøren lover også at deler av terrenget er helt nytt sprint-terreng – og at det blir raskt og relativt flatt terreng. Husk igjen å melde deg på i tide via Eventor slik at arrangementet går bra! Som vanlig er det “No show – no pay” – du taper altså ingenting på å melde deg på selv om du ikke dukker opp på løpet.

Samlingsplass er på Nygårdsmyren på Laksevåg. Det er ingen organisert parkering, og det er begrenset med parkeringsplasser i området, kjør kompis, alternativt å ta Buss linjer 16/17. Se fremmøtested på kart her). Det er fleksistart mellom 17.30 og 18.30. Det er 700 meter å gå til start

Generell informasjon og løyper

Løypene går i 98 % asfalt. Rene gatesko å anbefale, alternativt piggfrie terrengsko. Både kort løypen og langløypen vil passere trafikkert Rv. 582 vei underveis – vær forsiktig ved kryssing. Det er absolutt forbudt å passere/ krysse på andre steder enn merket (1 bro og 1 tunell). Det er selvfølgelig heller ikke lov å løpe i hager.

Løyper:

  • A: 2,2 km D13-15, D16-18, D19, D40, D60, H13-15, H16-18, H19, H40, H60
  • N: 1,3 km DN, HN
Tips om bruk av Eventor

Dersom du legger inn ditt brikkenummer i Eventor slipper du å skrive det inn på nytt hver gang du melder deg på. Fremgangsmåte:

  • Gå inn på Personlige innstillinger ved å trykke her
  • Trykk på fliken “Konkurranse”, og legg inn ditt brikkenummer under “EMIT-brikkenummer”
    emitbrikkenummer
  • Du vil nå få opp ditt brikkenummer forvalgt ved påmelding (men du kan endre om du vil når du melder deg på)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.