Bergen Sprint Camp: Årets sprint-happening i Bergen!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 24 Jan 2011@0:09

bergen_sprint_camp_top_s
Kommende helg er det klart for årets sprint-happening i Bergen: Bergen Sprint Camp. Bergen Sprint Camp 2011 byr på tre høykvalitets økter på kart med sprintnorm, samt foredrag med tidenes beste mannlige sprint-o-løper Emil Wingstedt som kan skilte med 2 VM gull og 4 EM gull i sprint. Bergen Sprint Camp åpner med nattsprint fredag 28. januar og avsluttes med puljestart på søndag 30. januar.

Hele samlingen er åpen for alle som ønsker å delta – både ung og gammel. Her blir det mye å lære – både på øktene og på foredraget. Påmelding må gjøres innen torsdag kl. 12:00 – med mulighet for etteranmelding innen fredag kl. 12:00. Det er “no show – no pay” – så meld deg på på nett selv om du ikke er 100% sikker på at du kommer. Arrangøren ønsker å unngå at folk melder seg på på stedet, så meld deg heller på rett før du går ut døren hjemmefra enn å la være å melde deg på…

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.