Bergen Sprint Camp – Meld deg på!

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 04 Feb 2010@0:19

bergen_sprint_camp_top_s
Førstkommende fredag begynner Bergen Sprint Camp med nattsprint i Fløen-området med start fra kl. 19.00. Lørdag morgen fortsetter vi med en karthusk-økt fra Badstuen/Meyermarken klokken 11.00. Lørdag klokken 14.00 blir det fartsfylt Urb-o Cup opplegg fra området nedenfor Skansen Brannstasjon. Bergen Sprint Camp avsluttes søndag med sprintløp fra Festplassen i Bergen sentrum klokken 10.30 og puljestart på bakgrunn av poeng fra de andre øktene fra Badstuen/Krohnengen klokken 13.30.

Alt er klart for 5 spennende sprint-økter – åpent for både satsende løpere og mosjonister. Alle løypene er lagt med rikelig med utfordringer for eliteløperne – men samtidig slik at selv relativt ferske løpere kan finne veien rundt. Siste frist for påmelding er fredag klokken 12.00 – men det er flott om du melder deg på tidligere slik at arrangørene kan klargjøre kart til treningene. Foreløpig har vi registrert påmelding for 120 starter – klarer vi det dobbelte?

Det blir løse postbeskrivelser på øktene med tidtakning der det ikke er gafling/sløyfer.

Fremmøtesteder


View Bergen Sprint Camp 2010 in a larger map

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.