Sprintcup ved Brann Stadion tirsdag 3. mai

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 01 May 2011@16:39

Brannstadion_Utsnitt_s
Bergens Turnforening inviterer til Sprintcup ved Brann stadion tirsdag den 3. mai. Husk igjen å melde deg på i tide via Eventor innen mandag kveld klokken 23:59 slik at arrangementet går like bra som sist! Som vanlig er det “No show – no pay” – du taper altså ingenting på å melde deg på selv om du ikke dukker opp på løpet. Dette årets tredje sprintcup-løp, og det innleder en uke med fokus på sprint: Lørdag er det KM sprint og søndag er det sprintstafett. Mens tirsdagens løp er en ren by-sprint går begge løpene i helgen i en kombinasjon av skog og vei.

Samlingsplass er ved Brann Stadion (se fremmøtested på kart her). Det blir ingen organisert parkering, men det er flere parkeringsmuligheter i området rundt Nymarksbanen, Brann Stadion og Haukelandshallen. Det blir som vanlig fleksistart mellom 17:30 og 18:30

Kart og og løyper

Gateløp, stort sett asfalt. Lett N-løype, og litt utfordringer og veivalg i A-løypen. L Målestokk 1:4000, ekvidistanse 5m.

Løyper:

  • A: 2,7 km D13-15, D16-18, D19, D40, D60, H13-15, H16-18, H19, H40, H60
  • N: 1,5 km DN, HN

Som vanlig i sprintløp er det ikke lov å krysse dette andre steder enn der det er merket at det er passasje. Det er selvfølgelig heller ikke lov å løpe i hager!

Se ellers

Tips om bruk av Eventor

Dersom du legger inn ditt brikkenummer i Eventor slipper du å skrive det inn på nytt hver gang du melder deg på. Fremgangsmåte:

  • Gå inn på Personlige innstillinger ved å trykke her
  • Trykk på fliken “Konkurranse”, og legg inn ditt brikkenummer under “EMIT-brikkenummer”
    emitbrikkenummer
  • Du vil nå få opp ditt brikkenummer forvalgt ved påmelding (men du kan endre om du vil når du melder deg på)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.