Sprintcup: Mer sprint i urbant miljø tirsdag 28. april

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 26 Apr 2009@0:54

Førstkommende tirsdag fortsetter Sprintcupen – denne gangen på kartet “Brann stadion” med samlingsplass på Langhaugen skole. Det var mye folk og flott stemning på Sprintcup i Fana-området forrige tirsdag – det blir nok minst like bra når Sprintcupen flytter litt nærmere sentrum denne tirsdagen. Bergens Turnforening er arrangør med Alfon Johansen som løypelegger og Knut Gjestemoen som løpsleder.

  • Påmelding innen mandag kveld kl. 2200. NB! Gjør deg selv og alle andre en tjeneste og meld deg på på nettet med riktig brikkenummer selv om du ikke er sikker på at du kommer. De som ikke er påmeldt med riktig brikkenummer / ikke er forhåndspåmeldt kan risikere å bli satt på vent dersom det blir mye kø.
Løpsinfo

Kartet er “Brann stadion” i målestokk 1:4000, men området er noe utvidet sørover siden forrige gang vi løp her Det er mye byggeaktivitet i området blant annet på grunn av Bybanen, så derfor er kartet oppdatert i løpstrasèene. Samlingsplass blir på Langhaugen videregående skole.

Det blir ingen organisert parkering, men det er mulig å parkere langs veiene i området. Vi anbefaler joggesko da underlaget for en stor del vil bli asfalt, grus og gress. Løperne bes være varsomme når de krysser veiene.

Det er fleksistart mellom kl 17.30-18.30.

Terreng og løyper

Kartet som brukes er kartet “Brann Stadion” i målestokk 1:4000 (ekv 2m,) revidert i trasèene i 2009 – og tegnet i henhold til sprintnormen.

Løyper
  • Lang Løype:2,5km D13-15,D16-18,D19,H13-15,H16-18,H19
  • Kort Løype:1,5km DN,HN

1 Comment

Comment by Birgitte

26. April 2009 @ 15:44

Kor høg er asfaltprosenten i A-løypa?

Sorry, the comment form is closed at this time.