Nattcupåpning i Isdalen på onsdag!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 24 Oct 2010@22:26

DSC_0269_s
Nattcupen 2010/2011 begynner førstkommende onsdag den 27. oktober i Isdalen med Gular som arrangør. - Det blir noen veivalgsstrekk, og å finne posten inne i ringen kan være litt krevende, men det blir ikke supervanskelig teknisk, forteller løypelegger Thierry “Mr. NC” Matthey. Starten går fra klokken 18.30 til 19.15. Mål stenger senest kl. 21.00.

  • Meld deg på her innen mandag kveld. Det er veldig viktig at alle melder seg på – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe da det ikke vil bli brukt PC på arrangementet! No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror det er større enn 1% sjanse for at du kommer på løp!
Kart og løyper

samlingsplassKartet som benyttes er Tarlebø. Samlingsplass er innerst i Isdalen – ca. 20 minutters rolig gange fra bommen (se kartutsnitt). Følgende løyper tilbys:

  • A: 5.0km, 350 meter stigning, 15 poster
  • B: 2.7km, 150 meter stigning, 10 poster
  • C: 1.9km, 100 meter stigning, 8 poster

Mere informasjon om Nattcupen finner du på Nattcupens hjemmeside.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.