Sprintcupen fortsetter på Varden på tirsdag

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 18 Apr 2010@23:47

DSC_3128_s
Førstkommende tirsdag den 20. april fortsetter Sprintcupen fra Varden skole i Fyllingsdalen etter en knallstart forrige tirsdag. Arrangør denne uken er Årstad. Løypene går i vekslende terrengtyper, alt fra boligbebyggelse, parklignende områder og vanlig skogsterreng grensende opp til bolig/parkene. Dermed er skovalget opp til den enkelte – men det kan vel lønne seg å ikke bruke de aller raskeste joggeskoene…?

Det er start fra 17.30 – med siste start klokken 18.30. Det er 10 minutter å gå fra samplingsplass til start. Merk at løpet stenges klokken 20.00 – da taes postene inn.

Fair play

Husk at reglene for sprint gjelder. Løping over skraverte områder og områder med mørkegrønn farge er forbudt! Dersom du ser andre løpere som løper over forbudt område, gi beskjed til dem om at dette er forbudt. Det er også helt i orden å gi beskjed etter målgang om at du har sett (navngitte) løpere krysse forbudt område. Dette var et stort problem i Sprintcupen i 2009 – både i forhold til fair play og i forhold til grunneiere – og det er tydelig at det er nødvendig å slå hardere ned på det i år. Se gjerne denne artikkelen for utdypende detaljer om forbudte områder.

Løyper og klasser

  • A-løype (2,4 km, 14 poster): D13-15, D16-18, D19, H13-15, H16-18, H19
  • N-løype (1,2 km, 7 poster): DN, HN
Kart

Hesjaholtet , Målestokk 1:5000 5 m Ekv, utgitt 2008.

Løpsleder: Gunnar Alsaker, tlf: 91184332 e-post: gunnar.alsaker@broadpark.no
Løypelegger: Jan Haugland

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.