Lad lykten: Natt-trening onsdag 21/1 fra Varden

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 18 Jan 2009@17:16

chr_s.jpg

Førstkommende onsdag er det igjen klart for natt-trening på Varden – etter at vi har trent i Stendskogen de to første onsdagsnatt-treningene i vinter.

Meld deg på her dersom du tror du dukker opp! Bedre med en påmelding for mye enn en for lite!

Om treningene: Det er natt-trening hver onsdag som et ledd i satsingen på de store natt-stafettene – og på NM natt i Haugesund. Treningene er åpne for alle interesserte – og vi håper på en fin gjeng som gjør hverandre bedre uke etter uke. Husk at natt-trening er veldig god o-teknisk trening også for å bli bedre om dagen! Planen er å løpe i grupper på 2-4 løpere der man veksler på å ligge først. Hver onsdag frem til over påske (med unntak av vinterferien) blir det natt-trening – fremmøtested går på rundgang mellom Varden, Stendskogen og Ytrebygda. Onsdag 21/1 er det igjen natt-trening fra Varden skole – fremmøte klokken 1900. Vi bruker Knappenfjellet-kartet – og alle får ferdig trykket løype (se reportasje og deler av løypen fra en natt-trening i 2007 her). NB! Meld deg på for å være sikker på å få kart med inntegnet løype. Husk også å møte opp innen 1905 skal du få kart! Utløping er klokken 1910

Vi løper i grupper på 3-4 stykker. Første gruppe tar med seg kreppapir og legger ut kreppapirstrimler på postene. Følgende fire trenings-varianter kan gjøres i gruppene:

Fremmøtested Varden skole (inne på skoleplassen)
Tidspunkt 19.00 utløping 19.10
Løypelegger Jan Kocbach
Påmelding Her innen onsdag kl. 1200.
Opplegg Natt-trening med vanlig løype. Løper i grupper på 3-4 personer.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.