Portugal: Ny rapport fra nydelig terreng

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 06 Mar 2010@12:00

DSC02288_s

Portugal-samlingen til HOK sitt kretslag nærmer seg nå slutten – noen kommer hjem allerede søndag, mens resten har hjemreise mandag. Her følger en ny rapport fra Andreas Nielsen.

Man skal oppleve mye når man er på treningssamling, men selv etter en leteaksjon i de portugisiske skoger, er humøret fortsatt på topp i leiren. I går fikk utøverne testet seg på mental trening: en tomannsstafett a la Jørn. Dette ble oppfulgt av foredrag med Lena Grand, som fortalte om mental trening. Løperne har to økter til dagen.

Torsdag hadde man to alternativer på den andre økten. Enten kunne man trene kurveorientering, eller så kunne man trene nattorientering. Det som var litt spesielt med kurveorienteringen, var at man fikk utdelt et helt brunt kart (altså bare høydekurver). Det vi fant ut senere, var at det ikke var fjernet noen ting fra kartet. Det sier en del om det nydelige terrenget vi løper rundt i.

Fredag forsatte vi med en sprintløype fra veteran-VM med mindre smug enn Skansen kan by på. På søndag reiser de første hjem med resterende på slep om mandagen. På lørdag er det leirmesterskap i mellomdistanse med en 3 x junior-VM vinner som løypelegger. Alle gleder seg og er klar for en ny konkurranse!
DSC02296_s

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.