O-teknisk samling i vinterferien i Portugal

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 16 Dec 2010@20:30

Jeg har mottatt følgende e-post fra Jørn Woldsdal om o-teknisk samling i vinterferien:

Hordaland Orienteringskrets inviterer herved til o-teknisk samling i vinterferien lørdag 26. februar – søndag 6. mars 2011. Samlingen vil foregå i Marinha Grande området på vestkysten av Portugal, samme sted som forrige vinters samling. Det blir fly til Lisboa, leiebiler til Marinha Grande og overnatting i dobbeltrom på Hotel Miramar i S. Pedro de Moel. Ledere på samlingen blir Arild Røen og Jørn Ove Woldsdal. Pris pr. løper blir som i fjor ca. kr. 6300,- Av dette dekker HOK min. kr. 1500,- for de kvalifiserte løperne. Prisen inkluderer fly, leiebil, overnatting i dobbeltrom inkl. frokost samt kart til alle treninger.

De som er kvalifisert for samlingen og som får støtte fra HOK er:

Mariell Arntzen Gneist Mads Claussen Fana Martin Damm Viking
Sindre Ø. Deisz Varegg Linn Kristine Gjesdal Varegg Gunhild R. Halland Varegg
Ragnhild L. Johansen Varegg Torjus Raa Varegg Elise Rognsvåg Fana
Oskar Røen Varegg Christiane Trøsse Gular Maria Vonen Varegg
Håkon Westergård Varegg Vegard Westergård Varegg

Uttakningskriteriene har vært deltagelse på HOK samlinger, i Norgescupløp og i NM forrige sesong. Løperne i ToppTi gruppen er automatisk kvalifisert.

HOK ønsker imidlertid andre løpere hjertelig velkommen til også å delta på samlingen. Forutsetningen her er at klubben, evt. flere klubber i samarbeid, stiller med leder/sjåfør til disse løperne. Prisen og opplegget vil bli det samme også for disse løperne men de vil ikke få støtte fra HOK.

Påmelding gjøres til Jørn Ove Woldsdal, e-mail jow-dak@netcom.no evt. joern@lopudreiser.no snarest og senest innen mandag 20. desember.

Løpere som er kvalifisert må gi beskjed også dersom de ikke skal være med.

For alle løpere under 18 år må foreldre sende påmeldingen. For løpere som ikke er forhåndskvalifisert sendes påmelding via lederen for disse.

Ta kontakt for evt. spørsmål.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.