Urb-o Cup 2009 – Tirsdag 6. januar i Sandviken

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 04 Jan 2009@0:45


Tirsdag 6. januar fortsetter Varegg med fartsfylt urban orientering i Sandviken – denne gangen er det et tradisjonelt sprintløp som står på programmet – der det blir både veivalgsmuligheter og fartsfylt orientering. Håkon Westergård og Carl Eilert Macody Lund er løypelegger – og lover fartsfylte løyper. Fremmøte er som vanlig i Badstuen i Sandviken klokken 1800. Forhåndspåmeldte som er påmeldt med riktig brikkenummer og klasse kan gå rett til start uten å registrere seg. Urb-o Cup’en etter jul består av 6 løp – annenhver tirsdag frem til påske – derav 4 vanlige sprintløp, en fellesstart og et løp der det løpes 5 småløyper. Etter lite fokus på sprint- og klatretrøye før jul, blir det full fokus på trøyene nå etter jul!

Løpsinfo

Registrering og mål er i Badstuen. Start er ved Skansedammen både for lang og kort løype. Lang løype er på ca. 2.4 km – kort løype er på ca. 1.1 km. De fleste nye løpere vil også klare å komme seg fint gjennom den lange løypen – men møt da gjerne tidlig til start (f.eks. 1745 i Badstuen), så får du litt hjelp av dem som kommer bakfra.

  • Merk! Kartene som brukes er tegnet med sprintnorm. Forbudte områder, murer osv. må respekteres. Blir du observert når du passerer områder som er forbudt på kartet, blir du diskvalifisert!
  • Refleksvest er påbudt! Vær veldig varsomt ved kryssing av trafikkerte veier – deler av områdene som benyttes er trafikkert!!
Klatre- og Poengtrøyer

Det tildeles en poengtrøye og en klatretrøye i både dame og herreklassen. Poengtrøyen tildeles til den løperen som løper fortest på “poengstrekkene” i langløypen, mens klatretrøyen tildeles til den løperen som løper fortest på “klatrestrekkene”. De som leder sammenlagt får løpe i trøye i neste løp. Trøyene leveres inn etter målgang. Se detaljerte regler på Urb-o Cup sidene.

Terminliste Urb-o Cup 2009

Fire av løpene vil være vanlige sprintløp, et av løpene vil være en fellesstart (for langløypen), og et av løpene vil bestå av 5 korte løyper slik som nå i høst. Her ser du planlagt terminliste og område for hvert av løpene:

  • 6. januar – vanlig sprintløype + kortløype – Start Skansedammen – Mål Badstuen
  • 20. januar – fellesstart (sprintløype) + kortløype – Start Fjellveien ved Fløybanen – Mål Krohnengen skole (Start/mål Krohnengen skole for kortløypen)
  • 3. februar – vanlig sprintløype + kortløype – Start Amalie Skrams vei – Mål Badstuen
  • 17. februar – 5 korte løyper – Start/mål Christi Krybbe skole
  • 17. mars – vanlig sprintløype + kortløype – Start/mål ved Gamle Bergen
  • 31. mars – vanlig sprintløype + kortløype – Start/mål ved Badstuen

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.