Urb-o Cup: Fellesstartløp 20. januar – start 18.30 presis!

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 18 Jan 2009@17:09


Tirsdag 20. januar fortsetter Varegg med fartsfylt urban orientering i Sandviken. Nå er det fellesstart som står på programmet – og en godt gaflet en sådan med flere veivalgsmuligheter. Her nytter det ikke bare å se på ryggen foran seg – man må se skikkelig på kartet også. Scott Macody Lund og Kasper Valestrand har laget spennende og fartsfylte løyper. Fremmøte er som vanlig i Badstuen i Sandviken klokken 1800.

Starten for langløypen går klokken 18.30 presis ved Fløybanestasjonen i Fjellveien! Mål er ved Krohnengen skole. Kortløypen har start og mål ved Krohnengen skole. Forhåndspåmeldte som er påmeldt med riktig brikkenummer og klasse kan gå rett til start uten å registrere seg! Unge løpere eller andre som føler seg usikre kan få starte litt tidligere i langløypen – dette må det gies spesielt beskjed om ved registrering i Badstuen, slik at det kan krysses av for det ved på listen.

Elena Grand og Heidi Bjørdal er sammen på topp i kampen om Fjellgeiten hos damene, mens Magne Knudsen er på topp hos herrene. Heidi Bjørdal er alene på toppen i kampen om Poengsluker’n hos damene, mens Knut Valene har topp-posisjonen blant herrene. Disse løper med ledertrøyer på tirsdagens løp. Se alt om trøyene her.

Urb-o Cup’en etter jul består av 6 løp – annenhver tirsdag frem til påske – derav 4 vanlige sprintløp, en fellesstart og et løp der det løpes 5 småløyper. Etter lite fokus på sprint- og klatretrøye før jul, blir det full fokus på trøyene nå etter jul

Løpsinfo

Fremmøte er som vanlig i Badstuen i Sandviken klokken 1800. Starten for langløypen går klokken 18.30 presis ved Fløybanestasjonen i Fjellveien! Mål er ved Krohnengen skole. Kortløypen har start og mål ved Krohnengen skole.

  • Merk! Kartene som brukes er tegnet med sprintnorm. Forbudte områder, murer osv. må respekteres. Blir du observert når du passerer områder som er forbudt på kartet, blir du diskvalifisert!
  • Refleksvest er påbudt! Vær veldig varsomt ved kryssing av trafikkerte veier – deler av områdene som benyttes er trafikkert!!
Klatre- og Poengtrøyer

Det tildeles en poengtrøye og en klatretrøye i både dame og herreklassen. Poengtrøyen tildeles til den løperen som løper fortest på “poengstrekkene” i langløypen, mens klatretrøyen tildeles til den løperen som løper fortest på “klatrestrekkene”. De som leder sammenlagt får løpe i trøye i neste løp. Trøyene leveres inn etter målgang. Se detaljerte regler på Urb-o Cup sidene.

Terminliste Urb-o Cup 2009

Fire av løpene vil være vanlige sprintløp, et av løpene vil være en fellesstart (for langløypen), og et av løpene vil bestå av 5 korte løyper slik som nå i høst. Her ser du planlagt terminliste og område for hvert av løpene:

  • 6. januar – vanlig sprintløype + kortløype – Start Skansedammen – Mål Badstuen
  • 20. januar – fellesstart (sprintløype) + kortløype – Start Fjellveien ved Fløybanen – Mål Krohnengen skole (Start/mål Krohnengen skole for kortløypen)
  • 3. februar – vanlig sprintløype + kortløype – Start Amalie Skrams vei – Mål Badstuen
  • 17. februar – 5 korte løyper – Start/mål Christi Krybbe skole
  • 17. mars – vanlig sprintløype + kortløype – Start/mål ved Gamle Bergen
  • 31. mars – vanlig sprintløype + kortløype – Start/mål ved Badstuen

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.