Urb-o Cup Manager

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 24 Oct 2008@2:41

urbocup_topp_s_s.jpg

Gatecupen er i høst omdøpt til Urb-O Cup, og vil starte opp med 4 løp før jul. Nå kan DU prøve deg som O-Manager ved å sette opp ditt drømmelag av 6 løpere på Urb-O Cupen – og se hvor mye virtuelle penger laget ditt klarer å løpe inn. Har du tro på “alltidpåpallen”? Eller sprintkongen fra Masfjorden? Hvis du er den eneste som har dem på lagoppstillingen din, får du alle pengene de løper inn. Men dersom flere andre også har dem på lagoppstillingen, må du dele pengene med dem. Og hva om sprintkongen fra Masfjorden ikke stiller opp på grunn av for mye regnvær? Ingen virtuelle penger på deg! Her gjelder det å kjenne løperne – og satse på dine “juveler” som ingen andre vet om…

Her kan du gå inn og registrere din e-post adresse og lage ditt eget virtuelle lag. Du finner også alle reglene der. Du har satt opp laget ditt på under 5 minutter. Og du kan endre på det frem til en halvtime før første start – bare ved å trekke løperne frem og tilbake.

Litt om Urb-o Cup: Det blir 5 korte løyper (med rikelig med veivalgsnøtter, behov for fartstilpasning, og til og med egne veteranklasser) – les alle detaljer om Urb-o Cup på Urb-o Cup siden.

manager_demo_s.jpg

5 Comments

Comment by Bjørge Solli

24. October 2008 @ 11:52

“Urb-O cup”!?

Det mener dere ikke seriøst? For det første så blir det i så fall “Urb-O-cup” da som en slags kortform av “urbanorienteringscup”. Altså en orddelingsfeil.

Men fortsatt..
Navnevalget er snodig synes jeg, hva er grunnen til at man ønsket å gå bort fra det som er et godt norsk navn: “Gateorientering”? ‘Urb’ er jo ikke en vanlig forkortelse for ‘urban’. Ønsker man å si at dette er noe annet enn gateorientering på bygden?

Ellers synes jeg logoer og overskrifter fra Jan K. er utmerkede, men er det meningen at i logoen øverst for Urb-O at veien skal se ut som en ‘T’, slik at det ser ut som at det står ‘Turbo’ (Turb-o)?

Comment by Jan Kocbach

24. October 2008 @ 12:04

Urb-o er et konsept utviklet over lang tid i Varegg for å få barn og unge til å bli interessert i orientering. T’en i logoen spiller på Fart, spenning og dueller -> (T)urbo. Vi har hatt tilsammen 600 starter på Urb-o i løpet av året. Se f.eks.

http://www.bt.no/lokallokal/article548410.ece
http://www.varegg.no/index.php?categoryid=18&p2_articleid=740
http://www.varegg.no/index.php?categoryid=18&p2_articleid=753

Urb-o cup er videreføring av Urb-o – samtidig som det er en videreføring av gatecupen – vi prøver å smelte sammen to ting, for å gjøre dette attraktivt for både eksisterende o-løpere, og for nye løpere som vi hittil har hatt med på Urb-o eller på Gildesprint. Derfor kjører vi også samme opplegg som på Gildesprinten (som vi også har kjørt på o-intervaller i Varegg forrige vinter/vår) – og noenlunde samme opplegg som på Urb-o.

Urb-o navnet er godt innarbeidet her i Sandviken – og også hos kommunen / idrettsetaten gjennom diverse presentasjoner der.

Uttrykket “Urb-o cup” må du dermed se på som egennavnet “Urb-o” og “cup” satt sammen. En bindestrek til inni der gjorde seg ikke visuelt, så derfor ikke “Urb-O-cup”.

Møter du opp neste tirsdag er jeg sikker på at du får fartsfylt og spennende gateorientering, Bjørge! Selv om kanskje noen av de nye løperne vi håper å få med slår deg….?

Comment by Bjørge Solli

24. October 2008 @ 12:06

Jeg fikk en fin forklaring av Jan K. som jeg godtar uten flere spørsmål, selv om jeg ikke er enig i det. Sånn går det for en “gammel” avdanket løper som ikke følger med i tiden;-) Håper jeg ikke trakket for mange på tærene med å antyde at dere ikke er seriøse, det var flåsete sagt. Dere gjør forøvrig en ypperlig jobb i kretsen!

Comment by Bjørge Solli

24. October 2008 @ 12:15

Ah, til den siste kommentaren; Jeg har dessverre de siste årene ikke kunnet løpe på asfalt, så i slike urbane løp er jeg henvist til tilskuerplassen. Men jeg tar kanskje heller turen på nattcup (var bortreist sist), så jeg skal ikke helt ta fra dere gleden i å løpe forbi 90 kilo med gammel og hanglete Askøyløper.

(Håper dere godtar at jeg for min del omdøper det til (T)urb-o-cup, slik at min gamle norsklærer kan fortsette å være stolt av meg)

o-hilsen
Bjørge

Comment by Jan Kocbach

24. October 2008 @ 13:03

En liten presisering angående uttale:

Urb-o uttales som “Turbo” med en stum T.

Sorry, the comment form is closed at this time.