Urb-o Cupen begynner tirsdag 4/11

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 30 Oct 2008@8:00

urbocup_topp_s_s.jpg

Gatecupen er i høst omdøpt til Urb-O Cup – og første løp ut er tirsdag 4/11 med fremmøte ved Badstuen klokken 1800. Det blir 5 korte løyper der du får ta deg en pause mellom hver løype. Løypene har rikelig med veivalgsnøtter, behov for fartstilpasning – vi har til og med egne veteranklasser. Det er også nybegynnerklasser delt inn i klassetrinn – med egne klasser for barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole, slik at det skal være ekstra lett for nye løpere å være med. Ta med deg noen venner som ikke har vært med på o-løp før – og still opp i Sandviken! Første start er klokken 18.00 – og de som er påmeldt med korrekt navn/brikkenummer/klasse på internett innen mandag kveld klokken 22.00 kan gå rett til start uten å registrere seg.

Påmelding
PM/detaljer

Alle detaljer rundt opplegget på Urb-o Cupen finner du på Urb-o Cup siden.

Urb-o Cup Manager

Sjekk også ut Urb-o Cup manager, der du kan registrere din e-post adresse og lage ditt eget virtuelle lag. Du finner også alle reglene der. Du har satt opp laget ditt på under 5 minutter. Og du kan endre på det frem til en halvtime før første start – bare ved å trekke løperne frem og tilbake.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.