Urb-o Cupen fortsetter tirsdag 2/12

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 27 Nov 2008@15:28

urbocup_topp_s_s.jpg

Gatecupen er i høst omdøpt til Urb-O Cup – og neste løp ut er tirsdag 2/12 med fremmøte ved Badstuen klokken 1800. Det blir samme opplegg som sist med 5 korte løyper, der du får ta deg en pause mellom hver løype. Påmelding/registrering er i Badstuen. De som er påmeldt med korrekt navn/brikkenummer/klasse på internett innen mandag kveld klokken 22.00 kan gå rett til start uten å registrere seg. Ta med deg noen venner som ikke har vært med på o-løp før – og still opp i Sandviken! Første start er klokken 18.00 – siste start 19.15.

Påmelding
PM/detaljer

Merk! En del steder vil være merket som forbudt område, og også være merket med merkebånd i terrenget. Det er viktig at disse forbudene overholdes!!!

Alle detaljer rundt opplegget på Urb-o Cupen finner du på Urb-o Cup siden.

Urb-o Cup løp 2

Andre løp i Urb-o cupen ble minst like populært som det første – nå krøp vi enda nærmere 100 startende! Stillingen i Urb-o Cup manager finner du her.

kartuh02.jpg

Urb-o Cup Manager

Sjekk også ut Urb-o Cup manager, der du kan registrere din e-post adresse og lage ditt eget virtuelle lag. Du finner også alle reglene der. Du har satt opp laget ditt på under 5 minutter. Og du kan endre på det frem til en halvtime før første start – bare ved å trekke løperne frem og tilbake.

1 Comment

Comment by Wenche

27. November 2008 @ 16:35

Hvor er starten?

Sorry, the comment form is closed at this time.