2-mila: Høstens vakreste eventyr?

Ranking - skrevet av Jan Kocbach, 30 Sep 2008@22:35

fitjavatnaust2_s.jpg
Hvis været viser seg fra en fin side er 2-mila høstens vakreste eventyr – og i tillegg ganske tøft mot slutten for dem som velger de lengste løypene. Samnanger Idrettslag inviterer til den tradisjonelle 2-mila med innlagt KM Ultralang søndag 5. oktober 2008. Dette er ein god test og ikkje minst: Knallstart på treninga til neste års NM Ultralang i Odda – kun 10 månader igjen!

Kremterreng fra Totræna

I år er 2-mila tilbake i noe av det fineste terrenget Samningene har å tilby: Fitjavatnet Aust med samlingsplass på skistadion i Totræna (merka frå R7 ved Frøland). Parkering mot avgift kr 50.- (Går uavkorta til vedlikehald av vegen). Frå 10 – 20 min å gå frå parkering til samlingsplass – bratt! På Samlingsplass kan de skifta under tak + nyta gode kaker både før og etter løpet i kafeteriaen på skistadion!

Påmelding og Innbydelse

Området kartet dekker ser du nedenfor.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.