2-mila 2007: Høstens vakreste eventyr?

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 26 Sep 2007@8:30

Kommende helg er helgen for de tøffe! Etter Stoltzekleiven opp på lørdag, er det klart for det som kan bli høstens vakreste eventyr på søndag: Langdistanseløpet 2-mila – en herlig langtur i flott Samnangerterreng der de som har tid til å se på utsikten og høstfargene (hvis været holder seg, da) – og nyte fast føde på matstasjoenen – absolutt har den beste turen! Ta en tur du også, da!

Fitjavatnet vest

I år er det igjen kartet Fitjavatnet vest som brukes – og dermed kommer man etterhvert skikkelig opp på fjellet! Til glede for alle slitere har Samnanger nå oppdatert deler av dette kartet i 2007, slik at det skal bli langt lettere å finne frem i liene nedover mot fjorden. Påmelding må væra motteke seinast torsdag 27. september. Husk å oppgi brikkenummer og evt. behov for leige av brikke.

Som vanlig: Fellesstart for løype 1-4 kl 1200. Felles avmarsj til start ca 1130. Fellesstart med 3 postar i valfri rekkefølgje i dei 4 lengste løypene.

1 Comment

Comment by Tommy

1. October 2007 @ 21:23

2-mila vart nok ein gong eit vakkert eventyr. Det er eit imponerande stykke arbeid klubben har lagt ned i forkant av denne styrkeprøven.
Løypene var flotte, og svært krevande både teknisk og fysisk. Det er bare så synd at ikkje fleire vel å delta på denne verdige sesongavslutninga.
Me treng ikkje reisa til Fredrikstad, me har vårt eige “Blodslit” i Samnanger.

Eg gledar meg til neste år.
Bli med du og!

Helsing frå Tommy

Sorry, the comment form is closed at this time.