Spesiell nattrening på Kokstad

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 02 Dec 2010@0:26

IMG_3027-540
Årets andre natt-trening på onsdagene i Bergensregionen gikk av stabelen i dag. Jeg har fått tilsendt en melding og noen bilder fra Owen Westergård som var med på kveldens natt-trening på Kokstad.

Med -12 gr C på Kokstad ble det en helt spesiell nattrening. Sjelden har vel skogen vist seg frem fra en så vakker side: Den bitende kulden fikk fram fantasirike rekker med snøkrystaller på gress og grener. Myrene var harde og alt vann var frosset til is og all energi kunne gå til å finne frem på et kart der løypelegger Bjarte Eikanger hadde tatt vekk alle stier og lagt traséer som innbød til kompassløping rett på. En spennende variant i et terreng som alltid er krevende å finne frem i. Og det ble mye bomming og nøling, men utrolig lærerikt når en etterhvert kom inn i hvordan en skulle takle kompassløping rett på i dette terrenget. En helt relevant teknikktrening til f.eks Tio-Mila og Jukola.

IMG_3015-540

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.