O-teknisk trening torsdag: Forenkling på Havet

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 22 Apr 2008@15:51

Førstkommende torsdag – den 24/4 – arrangerer Fana o-teknisk trening som en del av samarbeidet mellom klubbene i Bergen. Treningen denne gangen fokuserer på forenkling – og er en kombinasjon av tegning av forenklingskart og karthusk – begge deler er viktig for forenkling av terrengbildet. Arrangør er Espen Rognsvåg.

Opplegg: Stjerne-orientering

Opplegget er stjerneorientering med delvis selvtegnet forenklingskart / delvis karthusk for strekket fra et startpunkt midt i terrenget. På startpunktet midt i terrenget ligger det kart der ca. 15 forskjellige poster er tegnet inn – i tillegg til blanke ark og penner. Postene har forskjellig vanskelighetsgrad, og er forskjellig langt fra startpunktet. Løperne skal ta 1-3 poster av gangen, og så tilbake til startpunktet. I første del av treningen skal løperne tegne et forenklingskart for de postene den/de postene de skal ta, løpe til postene, og så tilbake. I andre del av treningen skal de ta postene på karthusk, der de tenker forenkling i karthusken! Tanken bak er tilsvarende som opplegget beskrevet her.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.