BM Lang Livarden: Velkommen

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 25 May 2007@8:34

liv0.jpgFørstkommende onsdag – den 30. mai – er det klart for BM langdistanse på Livarden/Totland – et høydepunkt for fjellglade orienteringsløpere i Bergensområdet! Fremmøte blir på Fanahytten på Totland, og for at alle skal få oppleve den flotte vestlandsnaturen, har vi valgt å legge starten et stykke oppover. liv1_1.jpgBeregn ca. 20 minutters gange for å komme opp til startpunktet, som byr på fantastisk utsikt til fjell, fjord og hav! Ta deg gjerne en liten hvil på starten mens du nyter utsikten, for den første delen av løypene går litt oppover for alle klasser. Deretter bærer det nedover – og selv nybegynnerløypen kommer seg godt opp på snaufjellet! Her gjelder det å klare å konsentrere seg om kartet, og ikke om utsikten…

Litt lang nybegynnerløype
Nybegynnerløypen er lagt litt lenger enn vanlig – 2.8 kilometer – til gjengjeld er det mye nedoverbakke, og flott fjellterreng. Dette er en ypperlig anledning til å ta med seg fjellglade folk som ikke har prøvd orientering før. A-løypen er på 6.7 kilometer – og inneholder variert orientering – mye uten trær. Særlig på vei nedover kan det være lurt å stoppe opp en gang ekstra for å sjekke retningen… B- og C-løypene er på henholdsvis 4.9 og 2.9 kilometer, og går også for en stor del over tregrensen.

Kiosksalg
Redd for å bli sulten etter en lang tur i skogen og på fjellet? Ingen fare – her blir det kiosksalg!

Innbydelse
Innbydelsen finner du på hjemmesiden til bedriftsorienteringen i Bergen.

Bilder
Nedenfor finner du noen bilder fra løpsterrenget.

livarden.jpg

Video
Introvideo for BM Lang, Livarden:

(NB! Videoen ser best ut hvis du laster ned Veoh player og ser den på full skjerm)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.