Aktivitetsdag på Totland: Ta med familie og kjente!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 25 Apr 2007@23:22

DSC_1006_s.jpgHar du familie, venner, barn, naboer, kolleger eller andre som er litt nysjerrig på hva orientering er? Kanskje noen som har lyst til å lære litt? Eller har du lyst på en treningstur selv? På førstkommende søndag, den 29. april, inviterer O-gruppen i Fana IL til aktivitetsdag for alle på Totland. Uansett hvem du er, og om du har noen tilknytning til orientering på forhånd, er du velkommen. Fremmøte er ved Fanahytten fra klokken 11.00. Det blir både rekrutteringsløp med to forskjellige nybegynnerløyper, trenings-o-løpet “Livarden opp og ned”, og mulighet for å ta seg noen tur-o-poster oppover mot Livarden på tur/familietur (kart med noen prøveposter fåes på Fanahytten – se kart nedenfor).

Program

  • Rekrutteringsløp – to løyper: En helt enkel og kort løype med poster i nærheten av Fanahytten, og en som følger traseen rundt lysløypen.
  • Informasjon om turorientering: Det blir informasjon om tur orientering og det blir anledning til å prøve seg på noen poster. Se vedlagt prøvekart. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe seg en tur-o pose med alle postene på dersom man vil.
  • Treningsløpet “Livarden opp og ned”: Fellesstart kl. 11.15. En lang løype på 7,5 km med 22 poster som bruker tur-o postene – i tillegg vil det bli satt ut 5-6 bukker; på de andre postene skal man ta i posten. Postene er relativt enkle, men de ligger høyt oppe på fjellet og lavt i terrenget. Klarer noen dette på under timen? En mellomløype på 5,6 km med 15 poster tilbys også. Startkontingent kr. 25 (kartpris).

For å få en oversikt over antall kart, så er det fint om dere melder dere på (no show- no pay) innen lørdag kl. 14.00 på vanlig måte som for Fana sin treningsløp om lørdagen:

livarden_test.jpg

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.