Klart for spennende Urb-o Cup fra Christi Krybbe skole

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 03 Mar 2013@2:30

Tirsdag 5. mars arrangerer Viking Urb-o-cup med start og mål ved Christi Krybbe skole. Denne gangen er det vanlige sprintløyper som står på programmet – ca 2 km for de som løper langløypen og ca 1 km for de som løper kortløypen.

Det er mulig å starte mellom klokken 18 og 19. Løpet går i et traffikert område, så ta hensyn til trafikken! Dette er spesielt viktig i langløypen som krysser Småstrandgaten/Allehelgensgate to ganger.

  • Innbydelse og påmelding – påmelding innen mandag kveld (No show – no pay)
  • Garderobene i Badstuen er tilgjengelig (men det er ikke nødvendig å gå innom Badstuen om du ikke ønsker å bruke garderoben)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.