Urb-o Cup fra Christi Krybbe tirsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 05 Mar 2012@0:18

urbocup_topp_s_s
Tirsdag 6. mars er det klart for Urb-O cup i trange smug omkring Christi Krybbe skole. Denne gangen står vanlig sprint-løype på programmet. Valgfritt starttidspunkt mellom 18.00 og 19.00. Løypene er det Camilla Vikingsen som står for.

Nå begynner det å bli lysere om kveldene, men fremdeles kan det være nyttig å ha med en lykt for å gjøre det lettere å lese kartet. Refleksvest er også obligatorisk.

Påmelding og ytterligere informasjon

Påmeldingsfristen er mandag kveld. Husk at det kreves kun inn startkontingent for de som starter. Hvis du ikke er sikker på om du skal være med er det best om du melder deg på for sikkerhets skyld – det gjør jobben enklere for arrangøren.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.