Natt-o på Dyngelandsåsen på onsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 28 Jan 2013@17:28

Førstkommende onsdag den 30. januar arrangerer Fana natt-trening på Dyngelandsåsen. Det blir en vanlig nattløype med postplukk. Løypen er på 3.4 km med kuttemuligheter.

Fokus denne gangen er på postarbeid – være nøye med kompassretning ut av posten!

Tidspunkt Onsdag 30. januar kl. 19.00
Sted Dyngelandåsen nord
Arrangør Fana IL
Løypelegger Håkon Sandven
Opplegg Det blir en nattløype med fokus på postplukk. Terrenget er typisk bergensterreng med innslag av åpne områder. Løypen går i den nordlige delen av åsen der det både er mindre høydeforskjeller og høyere løpbarhet enn ellers på åsen.
Bakgrunnsinfo http://o-training.net/w/Control_picking
Detaljer Løypelengde 3,4 km, 14 poster.
Forarbeid Lad lykten…
Etterarbeid Last opp GPS-tracking i 3drerun.worldofo.com!
Mestertips Fokuser på kompassretning ut av posten.
Om de o-tekniske treningene i Bergens-regionen

De o-tekniske treningene er et samarbeid mellom Varegg, Gneist og Fana. Opplegget for treningene på lørdager er som følger:

  • Treningene består av en oppvarmingsdel på kart men uten poster i skogen på 20-30 minutter og en hoveddel på 15-35 minutter der det er poster eller merkebånd i skogen. Det blir fokus på kurve/kompass før jul – mer konkurranselik trening etter jul. I løpet av vinteren blir det tre ganger med tidtakning der det kåes en sammenlagtmester.
  • Kart fra treningene legges alltid ut her raskt etter treningen slik at man kan legge på sin GPS-rute. Alle oppfordres til å bruke GPS-klokke og laste opp sin GPS enten i 2DRerun eller i et Doma-arkiv.
  • Nivå legges slik at kretsens beste løpere skal få godt utbytte. Samtidig er korteste rute (med poster) maksimum 3 kilometer, slik at alle fra og med D/H 13-14 kan være med. For de yngste anbefales parløp – eventuelt skygging av voksen/erfaren løper.
  • Eventor benyttes til påmelding
  • Det vil i utgangspunktet ikke koste noe å delta på treningene

På onsdager blir det typisk en vanlig løype med varierende lengde – i noen tilfeller også kortere sløyfer.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.