Odda 2-dagars 2012: 18.-19. august i herlig terreng!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 14 Aug 2012@0:34
Førstkommende helg er det klart for en liten perle på høst-terminlisten i Hordaland: Odda 2-dagers. - Terrenget lørdag i Løyningsdalen vart sist brukt i 1998, og vil vera jomfruleg for dei fleste, lover arrangørklubbens Eivind Tokheim. - Søndagens langdistanse på Seljestad vil også by på lite brukt terreng for dei mellomlange løypene.

Odda 2-dagers har tradisjonelt vært et av de mest populære 2-dagers arrangementene i Hordaland. Med flott beliggenhet, raskt terreng (kartet ovenfor er fra NM Ultralang i 2009) og kort vei for Rogalendinger har løpene i Odda alltid vært en møteplass for løpere fra Rogaland og Hordaland.
- Det kan bli eit stort arrangement, forteller Tokheim.
- Gneist har signalisert at dei stiller med over 50 deltakarar, Haugesund IL samlar også troppane, og det er alt kome mange påmeldingar frå Rogaland.
Detaljert innbydelse finnes i Eventor:

Ordinær påmeldingsfrist er førstkommende torsdag kveld.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.