HOK-Ranking: Rankingen fortsetter i Odda i helgen

Ranking - skrevet av Jan Kocbach, 17 May 2008@21:47

loyning.jpg

Søndagens HOK-rankingløp går i flott natur på kartet Løyningsdal.

Neste helg – den 24.-25. mai – blir en ny stor orienterings-helg for alle Hordalendinger. Da er det tid for Odda 2-dagers med KM sprint på lørdagen og HOK-rankingløp på søndagen. Odda Orienteringslag inviterer til to flotte o-løp – i tillegg til Hovedløps-samling for alle Hovedløps-aktuelle. Terrenget for søndagens HOK-rankingløp er kun brukt en gang tidligere – under KM stafett på starten av 90-tallet – mens lørdagens terreng også blir nytt for mange av deltakerne!

Sprint i gate, park og skog

Lørdagens sprint går fra Odda Stadion som ligger i søndre del av Odda sentrum. Terrenget blir meldt å være vekslende mellom flate gater, parkområde og kupert stirikt skogsområde. Kartet som benyttes er kartet Eide fra 2006 i målestokk 1:3000 med 5 meter ekvidistanse.

Klassisk Odda-terreng søndag

Søndagens mellomdistanse – som også er HOK-rankingløp – går på Løyningsdal-kartet fra 2002 – et av de klassiske flotte Odda-terrengene med åpne myrer, berg i dagen, skog, skråli og noen stirike hytteområder. Her blir det fart fra første skritt – og de som klarer å tilpasse farten best i skråliene står nok igjen som vinnere når dagen er omme. Samlingsplass er i Torekoven ved Løyningskrysset.

HOK-Rankingen

Sammenlagtstillingen i HOK-Rankingen etter 2 løp finner du her. Av løperne i ungdomsklassene er det Mads Claussen, Håkon Westergård og Heidi Bjørndal som så langt står bokført med full pott: 2 seire av 2 mulige!

Påmelding

Påmelding gjøres med brikkenummer, navn, klasse og klubb til et av følgende alternativer:

  • E-mail eivind.tokheim@c2h.no innan onsdag 21.mai kl 22.00
  • Per post: Odda O-lag, Postboks 67, 5751 ODDA, poststemplest senest mandag 19.mai.
  • Telefax: 53 64 39 06 innen onsdag 21. mai kl 22.00

For ytterligere opplysninger om løpet, se innbydelsen:

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.