Dyngelandsåsen inviterer til Pokalkamp tirsdag!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 10 Jun 2012@21:33


- Dyngelandsåsen er delvis meget løpbart med flott bunn, forteller løypelegger Bjørn Hølleland foran tirsdagens Pokalkamp på Dyngelandsåsen. – Terrenget er også delvis krevende, med grov kupering og innslag av brake, fortsetter Hølleland. – Med tørr skog, fin samlingsplass og det beste terrenget på Dyngelandsåsen i bruk ligger alt til rette for gode opplevelser på tirsdag.

Kartutsnittet over viser løypen fra Pokalkampen på Dyngelandsåsen i fjor vår. Årets løp går fra området ved Midtunlia, som i fjor. For å finne frem dit tar du Ulsmågsveien fra rundkjøringen på Midttun og følger merking til parkering ved stort lagerbygg.

Da er det en utfordring å få benyttet de fine partiene og unngå de mindre fine. For å oppnå det blir det løyper med relativt mange poster, i A løypene er det også innlagt «sommerfugl».

Resultater fra Storsåta

Arrangørene fra forrige Pokalkamp på Storsåta sliter med å få lager korrekte resultater – og oppfordrer alle om å sende inn tidene sine til arrangøren (ved trygve@buanes.net) – helst med bilde av brikkelappen.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.