Klart for Pokalkamp på Munkebotn tirsdag 31. mai

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 30 May 2011@17:17


Tirsdag 31. mai inviterer TIF Viking til det tredje løpet i årets pokalkamp. Løpet går på Munkebotn med samlingsplass ved vannet i sørenden av kartet. - Værmeldingen gir håp om at regnet snart tar slutt, og at det kan bli bra vær til løpet. Det er badevann like ved samlingsplass, men vi kan ikke love behagelig badetemperatur, forteller Trygve Buanes på vegne av arrangøren.

Husk påmelding innen mandag kveld; “no show, no pay” så meld deg gjerne på selv om du ikke er helt sikker på om du skal løpe. Husk å registrer brikkenummeret i Eventor hvis du ikke allerede har gjort det.

Det er fleksistart mellom 17.30 og 18.30.

Du må ha opprette Eventor ID for å melde deg på. Alle må som vanlig registerere seg på løpet (ved å legge brikken nedpå dersom du er forhåndspåmeldt)

PS! Sen utlegging på HOK-Bloggen skyldes sen e-post om løpet fra arrangør.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.