Urb-o Finale: Fellesstart med krevende veivalgstrekk

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 16 Mar 2012@0:20

urbocup_topp_s_s
Det blir kvalitetsløyper fra Krohnengen i sesongens siste Urb-o Cup. Det blir fellesstartløp med fellestart fra Krohnengen skole klokken 18.30. Utfordringene er mange og fallgruvene til dels store i den snaut 3 kilometer lange finaleløypen. Løypen, som er signert Per Ola Ottesen, byr på utslagsgivende veivalg kombinert med intensiv kartlesing.

Joggesko av typen lettvekt er å anbefale for dem med størst ambisjoner. Her blir det fart og moro.

Påmelding og ytterligere informasjon

Påmeldingsfristen er mandag kveld. Husk at det kreves kun inn startkontingent for de som starter. Hvis du ikke er sikker på om du skal være med er det best om du melder deg på for sikkerhets skyld – det gjør jobben enklere for arrangøren.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.