Urb-o Cup Finale: Runder av vintersesongen tirsdag

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 28 Mar 2009@23:46

urbocup_topp_s_s.jpg
Førstkommende tirsdag den 31. mars rundes vintersesongen av med en spennende Urb-o Cup finale. Det blir et intimt arrangement med start og mål ved Badstuen – og med doble poeng på alle poengstrekk og klatrestrekk er det åpent i trøyekampen i alle klasser! Løypelegger Øyvind Macody Lund inviterer til varierte og fartsfylte løyper – her blir både veivalg, o-teknikk og fart viktig. Langløypen er på ca. 2.0 kilometer – en sprintløype der det er viktig å ha krefter igjen på slutten. Kortløypen er på 1.2 kilometer. Start er som vanlig mellom 1800 og 1830. Husk refleksvest selv om det er lyst – og vær forsiktig ved krysning av trafikkerte veier!

Les mer om arrangementet – og se stillingen i trøyekampen før avslutningsløpet hos Varegg.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.